Hjem / Om Tivoli Wood

Om Tivoli Wood


 

Tivoli Wood er et veletableret familieforetagende med mange års erfaring i at tilbyde trægulve af højeste kvalitet til alle typer projekter. Vores kunder omfatter artikter, designere, hotelkæder, byggefirmaer og private husejere, hvor mange af dem har været kunder i årevis.

 

Vi lægger vægt på et højt niveau i vores kundeservice, og vores kunders tilfredshed har højeste prioritet. Vi har vores egen fabrik til at producere trægulve og mange års erfaring med trægulve, så vi forstår de krav til kvaliteten, som vores kunder har. Ved at opbygge tillid og pålidelighed hos vores kunder, har vi været i stand til at udvikle vores virksomhed, og vi har nu travlt med at levere trægulve til projekter over hele Europa.

 

Vores trægulve er særdeles hårdføre og designet til gulvvarme-systemer, således at der ikke opstår problemer med at træet udvides eller skrumper, når man kombinerer det med gulvvarme.

 

Vores trægulve tilfredsstiller alle kunders behov for ”engineered” trægulve, massive trægulve, FSC-træ, naturlige trægulve, bøjet træ, bolefloor samt træplanker med effekter. Vi har ekspertise på det skandinaviske og engelske marked, så vi har kompetence til at give den bedste vejledning med hensyn til behov og kvalitet af trægulve til vores danske kunder. Vores udvalg af trægulve med brede planker er stort og varieret, så hvis du har interesse i et trægulv, kan du få inspiration ved at tage et kig på vores sider med kvalitets-trægulve (inklusiv termobehandlet trægulv) og vores galleri af trægulve.


Vi kan tilbyde særdeles konkurrencedygtige priser til vores kunder. Rabatter kan fås ved store ordrer, så du kan altid kontakte os og få et godt tilbud på trægulve!

 

For at vedligeholde og beskytte dit trægulv sælger vi behandlingsmidler specielt til trægulve, f.eks. osmo-olie, terrassegulvsolie, teak-olie, lak og egetræsolie. I vores galleri kan du se flotte badeværelser med trægulve, egetræshuse, designgulve og forskellige projekter i eg.

 

Vi tilbyder også at sende dig en vareprøve på vores trægulve helt gratis, så du kan få en bedre fornemmelse for vores produkt og træffe det rigtige valg. Vi kan selvfølgelig også hjælpe dig med vejledning til at lægge gulvet og design.


Vores succes er bygget på positive tilkendegivelser fra kunder gennem årene, og vi lægger vægt på at give den erfaring, vi har opbygget, videre til vores kunder.


Kontakt os på , hvis du vil have råd om trægulve til dit næste projekt.