Hjem / Bakgrunn
Abonner på nyhetsbrev
For å få de siste nyhetene og tips i interiørdesign

Bakgrunn


Bakgrunn:

 

Tivoli Wood er familieforetak med lang fartstid og en lang historie med å tilby tregulv av høyeste kvalitet og av alle slag til ulike prosjekter. Våre kunder omfatter arkitekter, interiørdesignere, hotellgrupper, byggentreprenører og private boligeiere, mange av dem har vært kunder hos oss i mange år.Vi setter vår ære i å ha et høyt nivå på kundeservicen, og vår høyeste prioritet er å ha fornøyde kunder. Som eiere av en egen fabrikk for tregulv, med mangeårig erfaring i gulvbransjen, forstår vi våre kunders kvalitetskrav. Ved å bygge opp tillit og pålitelighet i forhold til våre kunder har vi som foretak vært i stand til å vokse jevnt og trutt gjennom de nylige utfordrende økonomiske tidene, og vi er fullt geskjeftiget med leveranse av gulv til prosjekter over hele Europa.


Våre tregulv er er konstruert for å være utrolig slitesterke og er også perfekte i kombinasjon med gulvvarme, uten problemer med krymping og utviding som kan oppstå ved montering av eikegulv i massivt tre.Vi tilbyr våre kunder ekstremt konkurransedyktige priser, og det er svært sjelden vi ser oss slått på pris. Rabatter er tilgjengelige ved store ordrer.


Vår virksomhet er bygd på anbefalinger og jungeltelegrafen gjennom årene, og vi setter vår ære i å kunne gi gode råd ut fra kunnskapen vi har bygd opp gjennom disse årene.


Kontakt oss i dag og diskuter dine krav til tregulv ved en e-post på .