Etusivu / TIVOLI WOOD

Kumppanimme:

 

 

 

 

Ota yhteyttä!

info@tivoliwood.com

 

 

 

 

Uutiset
Viimeisimmät uutiset ja neuvot sisustussuunnittelussa

TIVOLI WOOD


 

Tivoli Wood työskentelee arkkitehtien, sisustussuunnittelijoiden ja talojen omistajien kanssa kaikkialla Skandinaviassa ja Englanissa ja on näin ansainnut maineensa tarjoten korkean laadun lattioita sekä tukea ja neuvontaa asiakkailleen.

 

Teemme tiivistä yhteistyötä johtavien arkkitehti- ja sisustussuunnittelutoimistojen kanssa Oslossa, Tukholmassa, Helsingissä, Kööpenhaminassa ja Lontoossa. Näiden toimistojen kanssa olemme tehneet pitkään yhteistyötä ja rakentaneet kestäviä suhteita, joissa keskeisellä sijjalla ovat puulattioidemme laatu sekä luottamus ja luotettavuus, kun on kyse asiakaspalvelustamme.


Olemme erikoistuneet tammeen ja saarniin, joita on saatavana monissa erilaisissa väreissä. Toimitamme puulattioitamme myös viimeistelemättömällä pinnalla, jonka avulla asiakas voi itse tehdä lopullisen valinnan viimeistelyyn. Meidän puulattiamme on suunniteltu erityisesti niin, että sitä voidaan käyttää lattialämmityksen kanssa ja täten välttää ongelmat, joita voi ilmetä, kun käytetään massiivipuista lattiaa.


Jos sinulla on kysymyksiä puulattioistamme tai haluat saada näytekappaleita, olethan yhteydessä ystävälliseen tiimiimme, autamme mielellämme!Lisätietoja taustastamme >