Hem / TIVOLI WOOD

Våra partners:

 

 

 

 

Kontakt:

info@tivoliwood.com

 

 

 

 

Prenumerera på nyhetsbrev
För att få de senaste nyheterna och tipsen inom inredning

TIVOLI WOOD


Genom sitt samarbete med arkitekter, inredare och villaägare i hela Skandinavien och Storbritannien har Tivoli Wood skaffat sig en god renommé för den höga kvaliteten på deras golv, likaså för det stöd och de råd som de erbjuder till sina kunder.

 

Vi samarbetar med ledande arkitektur- och inredningskontor i Oslo, Stockholm, Helsingfors, Köpenhamn och London med vilka vi har byggt upp långsiktiga relationer baserade på kvaliteten på våra trägolv och förtroendet och tillförlitligheten när det gäller vår kundtjänst.

 

Vi är specialiserade på ek och ask som finns i en rad olika färgnyanser. Vi levererar även våra trägolv obehandlade. Det ger kunden själv en möjlighet att göra det slutliga valet av ytbehandling. Alla våra trägolv är konstruerade på ett sådant sätt att man undviker de problem som kan uppstå vid användning av massiva trägolv då de används tillsammans med golvvärme.

 

Om du har frågor om våra trägolv eller vill få prover sända till dig, ta kontakt med vårt vänliga team och vi kommer gladeligen att hjälpa dig!

 

Mer om vår bakgrund >