Etusivu / Lisää Tivoli Wood

Lisää Tivoli Wood


 

Tivoli Wood on jo pitkään toiminut perheyritys ja meillä on pitkä historia korkealaatuisten puulattioiden toimittamisessa erilaisiin projekteihin. Asiakkainamme on arkkitehtejä, sisustussuunnittelijjoita, hotelliryhmiä, rakennusliikkeitä ja yksityisiä asuntojen/talojen omistajia, monet heistä ovat olleet asiakkaitamme jo vuosia.

 

Olemme ylpeitä korkeasta asiakaspalvelustamme ja asiakkaidemme tyytyväisyys on tärkein prioriteettimme. Omistamme oman puulattiatehtaan ja meillä on monen vuoden kokemus lattiateollisuudessa, ymmärrämme täten asiakkaidemme laatuvaatimukset. Rakentamalla luottamusta ja luotettavuutta asiakkaisiimme, olemme pystyneet tasaisesti kasvattamaan liiketoimintaamme, myös näinä haastavina taloudellisina aikoina. Olemme tällä hetkellä kiireisiä toimittamaan tuotteita erilaisiin lattiahankkeisiin kaikkialla Euroopassa.


Meidän puulattiamme on suunniteltu hyvin hyvin kestäväksi ja sen voi yhdistyy täydellisesti lattialämmityksen kanssa ilman kutistumis- ja laajenemisongelmia, joita voi vastaavasti ilmetä asennettaessa massiivitammilattiaa.

 

Puulattiamme voivat kiinnostaa ketä tahansa asiakasta, joka etsii valmisparkettia, parkettilattiaa, FSC puuta, luonnon puulattioita, kaartuvaa puuta, boleflooria, puu efektisiä laattoja ja aitoja puulattioita. Meillä on asiantuntemusta kotimarkkinoillamme, meillä on osaamista Britannian lattiatarpeista ja laadukkaasta parkettiliiketoiminnasta. Kokoelmamme puulattioista leveillä lattialaudoilla on hyvin laaja ja monipuolinen. Jos olet kiinnostunut, katso tuotesivumme, joka on täynnä laatupuuta (mukaan lukien lämpökäsitelty puu) ja kuvagalleriamme kauniista lattioista antavat inspiraatiota.
Tarjoamme asiakkaillemme erittäin kilpailukykyiset hinnat ja vain harvoin joku voi lyödä hintamme markkinoilla. Alennukset ovat mahdollisia tilattaessa suuria määriä.

 

Meitä harvoin voitetaan hinnoissa. Alennukset mahdollisia tilattaessa suuria määriä.

Joten ota ihmeessä meihin yhteyttä halutessasi tarjouksen edullisista puulattioistamme tai tietoa puulattioiden tarjoushinnoistamme.


Taataksemme asiakkaidemme tyytyväisyyden, tarjoamme ilmaisia puulattianäytteitä, jotta asiakkaamme voivat tutustua lähemmin puulattiakokoelmaamme. Voimme auttaa vastaamalla puulattiaa koskeviin olennaisiin kysymyksiin kuten „Mikä on kelluva ovi?“ ja „Miten asentaa puulattia?“


Liiketoimintamme on rakennettu vuosien saatossa suositusten ja suullisen mainonnan varaan ja olemme ylpeitä siitä, miten voimme jakaa neuvoja asiakkailemme, jota olemme keränneet vuosien saatossa.


Ota meihin yhteyttä jo tänään keskustellaksesi puulattia-vaatimuksistasi sähköpostitse .