Hem / Om Tivoli Wood
Prenumerera på nyhetsbrev
För att få de senaste nyheterna och tipsen inom inredning

Om Tivoli Wood


Tivoli Wood är ett väletablerat, familjeägt företag och vi har en lång historia av att leverera trägolv av högsta kvalitet för alla typer av projekt. Bland våra kunder finns arkitekter, inredare, hotellkedjor, byggföretag och villaägare, varav många har varit våra kunder under många år.

 

Vi är stolta över vår höga kundservicenivå, och tillfredsställda kunder är vår högsta prioritet. Som ägare av vår egen trägolvsfabrik, med många års erfarenhet inom golvbranschen, förstår vi kvalitetskraven som våra kunder ställer. Genom att bygga upp förtroende och tillförlitlighet med våra kunder har vi stadigt kunnat expandera vår verksamhet, även genom de senaste utmanande ekonomiska tiderna. Just nu är vi i full fart med att leverera våra golv till olika projekt i hela Europa.

 

Våra trägolv är utformade för att vara otroligt slitstarka och de passar dessutom perfekt tillsammans med golvvärmesystem utan de problemen som kan uppstå med krympning och expansion när man installerar massiva golv.

 

Vårt sortiment av trägolv tillgodoser varje kunds behov av lamellgolv, hardwood-golv, FSC-trä, naturliga trägolv, kurviga trägolv, bolefloorgolv, kakelplattor med träeffekt och äkta trägolv. Vi är experter på våra hemmamarknader, vilket innebär att vi har kunskap om golvbehov och kvalitetsgolv av trä i Storbritannien. Vår kollektion av trägolv med breda plank är omfattande och variationsrik. Om du är intresserad, titta då på våra produktsidor som är fulla av kvalitetsgolv (inklusive värmebehandlat trä). För att få inspiration se även våra gallerier där vi visar upp våra vackra golv.

 

Vi erbjuder mycket konkurrenskraftiga priser till våra kunder, det är mycket sällan någon slår våra priser och vid beställning av stora kvantiteter ges mängdrabatt, tveka alltså inte att vända dig till oss för erbjudanden om förmånliga trägolv och extrapriser.

 

För att få nöjda kunder erbjuder vi gratis varuprover. På så sätt kan våra kunder ta sig en närmare titt på vår kollektion av trägolv. Vi kan hjälpa till med att svara på viktiga frågor om golv såsom: Vad är ett flytande golv? och Hur ska man installera ett trägolv?

 

För att du ska kunna sköta om och skydda dina trägolv erbjuder vi bland annat: Osmo-olja, däckolja, teakolja, golvlack och ekolja. För att du ska inspireras och få idéer visar våra gallerier vackra badrumsgolv, hus med ekbjälkar, designade golv och olika ekprojekt.

 

Vår verksamhet har under årens lopp byggts upp genom rekommendationer och via djungeltelegrafen och vi är stolta över att kunna dela med oss av goda råd från den kunskapsbank som vi har byggt upp under årens lopp.

 

Kontakta oss idag för att diskutera dina frågor om trägolv genom att e-posta oss på: .