Hjem / Personvernpolicy
Abonner på nyhetsbrev
For å få de siste nyhetene og tips i interiørdesign

Personvernpolicy


Tivoli Wood har forpliktet seg på en ansvarlig praksis for informasjonshåndtering. Du kan besøke de fleste av våre nettsider uten å gi oss noen informasjon om deg selv, men noen ganger trenger vi informasjon for å kunne tilby de tjenester du forespør. Denne personvernerklæringen forklarer vår innsamling og bruk av data i disse situasjonene. Ved å besøke vår nettside samtykker du i informasjonspraksisen beskrevet i denne policyen.

 

Denne personvernpolicyen gjelder bare for nettstedet tivoliwood.com. Denne policyen gjelder ikke for andre nettsteder som kan være tilgjengelig via eller fra dette stedet. Vårt nettsted inneholder lenker til andre nettsteder drevet av tredjeparter, inklusive, men ikke begrenset til, tredjeparts nettsteder som viser Tivoli Wood' logo. Vi oppfordrer deg til å lese personvernreglene til disse andre nettstedene og gjøre deg kjent med hvordan de samler inn og bruker informasjon om deg.

 

Hva slags informasjon kan Tivoli Wood samle inn, og hvordan blir denne informasjonen brukt?

 

Vi kan skaffe oss personlig identifiserbar informasjon om deg kun dersom du velger å gi oss denne informasjonen. Typer av personlig identifiserbar informasjon som vi kan be deg om å oppgi kan omfatte ditt navn, adresse, telefonnummer og e-post-adresse.

 

I tillegg kan noe ikke-personlig informasjon bli innsamlet automatisk. Når du besøker vår nettside, samler vi automatisk inn informasjon om ditt besøk som ikke identifiserer deg personlig. Vi kan fastslå hva slags datamaskin, nettleser og nettilbyder du benytter. Vi vet også dato, tid og hvilke sider du besøker. Å samle inn denne informasjonen hjelper oss å utforme nettstedet på en måte som er best mulig tilpasset dine behov.

 

Generelt blir informasjonen innsamlet på nett brukt enten til å besvare en forespørsel eller til å levere tjenester (som nyhetsbrev, eller å sende tilbud, brosjyrer eller vareprøver).

 

Tivoli Wood kan også benytte personlig identifiserbar informasjon for interne grunner, som å spore demografiske data for å gjøre denne nettsiden mer nyttig for våre brukere.

 

Gjør Tivoli Wood' nettside bruk av informasjonskapsler, andre teknologier eller tredjeparter til indirekte innsamling av informasjon?

 

En informasjonskapsel er en liten datafil som et nettsted kan sende til din nettleser og som deretter kan lagres på din harddisk. Våre nettsider benytter informasjonskapsler for å simulere en uavbrutt tilkopling. Informasjonskapsler lar oss "huske" informasjon om dine valg og din sesjon, og lar deg bevege deg i områdene på vår nettside uten å introdusere deg selv på nytt. Ingen personlig identifiserbar informasjon lagres i disse informasjonskapslene.

 

Vårt nettsted kan også benytte andre teknologier for å spore hvilke av våre nettsider våre besøkere ser. Disse ikke-identifiserbare klikkstrøm-dataene hjelper oss å forstå hvordan våre besøkere bruker våre nettsider.

 

Vil Tivoli Wood dele den informasjon jeg har oppgitt?

 

Tivoli Wood kan ha behov for å dele personlig informasjon med tredjeparter under begrensede omstendigheter. For eksempel kan vi frigi informasjon til tredjeparter for å utføre tjenester på dine vegne, som: å veilede deg om kommende begivenheter og/eller muligheter, eller behandle kredittkortbetalinger. Tredjeparter engasjert av Tivoli Wood for å tilby slike tjenester er forpliktet til å holde denne informasjonen konfidensiell og har ikke tillatelse til å bruke denne informasjonen til noe annet formål enn å tilby slike tjenester.

 

Fra tid til annen kan det bli påkrevd å oppgi personlig informasjon som svar på en gyldig rettskjennelse, stevning, etterforskning fra myndighetenes side, eller på annen måte som pålagt ved lov. Vi forbeholder oss også retten til å rapportere til politimyndighetene alle aktiviteter som vi i god tro oppfatter som ulovlige. Vi kan frigi visse personopplysninger dersom vi tror at en slik frigivelse med rimelighet er nødvendig for å beskytte andres og våre egne rettigheter, eiendom og sikkerhet.

 

Har jeg noen valg angående bruken av min informasjon?

Dersom din informasjon for nåværende blir brukt for å sende deg markedsføringskommunikasjon, kan du melde deg av når som helst. Alle markedsføringsmeldinger på e-post fra Tivoli Wood inneholder informasjon om hvordan du kan stanse mottak av slike, eller du kan besøke avmeldingssiden direkte.

 

Hvordan kan jeg oppdatere eller endre min informasjon?

 

Tivoli Wood ønsker at din informasjon og dine foretrukne valg skal være korrekte og fullstendige. Din personlige informasjon blir automatisk oppdatert dersom du i noen forespørsel (f.eks. en ny forespørsel om tilbud) gir oss nye detaljer. Ellers kan du sende oss e-post direkte med eventuelle endringer.

 

Hvordan sikrer Tivoli Wood min personlige informasjon?

 

Vi legger stor vekt på forsvarlig sikring av den informasjonen vi samler inn på nett. For å kunne oppnå dette, tar vi et antall grep. Vi benytter interne tilgangskontroller for å sikre at de eneste personene som ser din informasjon er de som har et behov for dette for å utføre sine offisielle plikter; Vi lærer opp relevant personell i våre personvern- og sikkerhetsforholdsregler; Vi sikrer fysisk områdene der vi har fysiske kopier av informasjonen vi samler inn på nett; Vi sikkerhetskopierer jevnlig informasjonen vi samler inn på nett for å sikre mot tap; Vi bruker teknologiske kontroller for å sikre at informasjonen vi samler inn på nett er adekvat, inklusive men ikke begrenset til: Secure Socket Layer (SSL), kryptering, brannvegger, passordbeskyttelse; Vi tester periodisk sikkerhetsprosedyrene for å sikre overholdelse både fra personell og teknisk.

 

Samler Tivoli Wood inn informasjon fra barn?

 

Vårt nettsted samler ikke forsettlig inn informasjon fra barn under 13 år. Dersom vi oppdager at vi uforvarende har samlet inn informasjon fra en person under 13 år, vil vi automatisk slette denne.

 

Hvem kan jeg kontakte dersom jeg har spørsmål eller noe på hjertet?

 

Dersom du har spørsmål om vår Personvernpolicy, kan du sende en e-post til vår stab på info@tivoliwood.com.

 

Vil denne Personvernpolicyen endres?

 

Fordi vårt nettsted og foretak vil fortsette å implementere nye teknologier og forbedre tjenestene og funksjonene vi tilbyr, er denne policyen gjenstand for endringer. Dersom det er endringer i eller tillegg til denne Personvernpolicyen, vil vi poste disse endringene her eller i andre formater vi regner som akseptable, slik at du alltid vil vite hvilken informasjon vi samler inn på nett , hvordan vi bruker den og hvilke valg du har.