TRÆGULV / EGETRÆSGULVE / Egetræsgulve

Egetræsgulve


Nature Select Grade Oak Flooring With Natural Oil

 

Eg Røget

Ubenhandlet

  

 

Eg Character

Ubenhandlet

 

 

Eg Nature-Select

Ubenhandlet

 

 

Eg Hvid Olie

Oliebehandlet

 

 

Eg Natural Curves

 

 

 

Eg Sildeben

 

 

 

Eg Natural Olie

Oliebehandlet

 

 

Eg Brun

Oliebehandlet

 

 

Eg Sølvgrå Olie

Oliebehandlet

 

 

Eg Børstet

 

 

 

Eg Basalt Olie

Oliebehandlet

 

 

Eg Wenge Olie

Oliebehandlet

 

 

Eg Distressed

 

 

 

Eg Lava Olie

Oliebehandlet

 

 

 

 


Egetræsgulv

 

Tivoli Woods trægulve kommer fra bæredygtige skovdistrikter indenfor EU. Vi tilbyder vores gulve med enten ”character grade”, hvilket giver et mere rustikt udseende med knaster, eller ”Nature-Select grade”, hvor man kun kan se små knaster. Udvalgte egetræsplanker uden knaster kan også bestilles.

 

Alle vores egetræsbrædder har not og fer på alle fire sider med en facet på siden af hvert bræt. Vi fører brædderne med 140-300 mm i bredden og længde op til 2900 mm. Vores kunder er specielt glade for, at vi kan tilbyde længere brædder, som ser bedre ud af æstetiske grunde og er nemmere at lægge.

 

Vores udvalg af brede egetræsplaner inkluderer grå eg, naturlig eg, pre-olieret eg og eg uden olie, eg premier, eg med sildebensmønster, rustik eg og mange flere. Du er meget velkommen til at se vores galleri for at få inspiration med hensyn til egetræ til køkkenet, forskellige egetræsplanker, paneler og selvfølgelig også naturlige og olierede trægulve. Vores priser på egetræsgulve er uden sidestykke, så kontakt vores salgsafdeling for billige priser på egetræsgulve. Vi sender også gratis vareprøver på vores gulve.

 

Hvad er ”engineered” trægulv?

 

Mange gulvproducenter går ud fra, at alle ved, hvad det vil sige at et trægulv er ”engineered”. Vi prøver at forklare det så simpelt som muligt:

 

Det er den metode, man konstruerer en træplanke bestående af finer af solid eg på en base af krydsfiner, så gulvet er stabilt og beskyttet mod udvidelse og krympning. Kun ved at bruge den højeste kvalitet af krydsfiner af birk som base, kan vi tilbyde et produkt, som vores kunder kan lægge på et gulv med gulvvarme, uden det giver problemer med træet. Det er krydsfineren af birk, som giver styrke og stabilitet til at modstå problemerne. Det kan sammenlignes med at lægge det rette fundament til et hus.

 

Som en del af den service, som Tivoli Wood er kendt for, tilbyder vi gratis vareprøver og gratis levering til vores kunder.

 

Kontakt os gerne for at få vejledning til dit trægulv ved at ringe +44 0800 881 5373 eller maile os på