PUULATTIAT / TAMMILATTIAT / Tammilattiat

Tammilattiat


Nature Select Grade Oak Flooring With Natural Oil

 

Tammi Savustettu

Viimeistelemätön

  

 

Tammi Character

Viimeistelemätön

 

 

Tammi Nature

Viimeistelemätön

 

 

Tammi Valkoinen Öljy

Öljytty

 

 

Tammi Natural Curves

 

 

 

Tammi Kalanruoto

 

 

 

Tammi Natural Öljy

Öljytty

 

 

Tammi Ruskea Öljy

Öljytty

 

 

Tammi Hopeanharmaa Öljy

Öljytty

 

 

Tammi Harjattu

 

 

 

Tammi Basalt Öljy

Öljytty

 

 

Tammi Wenge Öljy

Öljytty

 

 

Tammi Distressed

 

 

 

Tammi Lava Öljy

Öljytty

 

 

 

 

 

Tammilattia

 

Tivoli Wood:n lattiat ovat peräisin kestävästi hoidetuista metsistä Euroopan Unionin maista. Tarjoamme lattioita sekä rustikaalisella ulkoasulla, jossa on enemmän oksakohtia sekä myös luonnollisella tyylillä (Nature-Select), jossa on vain pieniä oksakohtia. Tammi ilman oksakohtia on myös saatavana tilauksesta.


Kaikki tammilattialaudat on pontattu kaikilta neljältä sivulta ja niissä on mikroviiste molemmilla laudan pitkittäispuolilla. Tarjoamme lautoja 140 mm – 300 mm levyksillä ja pituudet voivat olla aina 2900 mm asti. Asiakkaamme pitävät erityisesti hyvin pitkistä laudoistamme, joita tarjoamme sekä esteettisistä syistä että asennussyistä.

 

Laaja valikoimamme tammilattiatuotteita sisältävät harmaata tammea, luonnontammea, esiöljyttyä tammea ja tammea ilman öljyä, tammi premier, kalanruototammea, rustikaalista tammea ja monia muita. Älä epäröi tarkastella kuvagalleriaamme etsiessäsi inspiraatiota, galleriasta löytyy tammikeittiöitä, erilaisia tammilevyjä, tammipaneleita ja tietenkin sekä luonnontammilattiaa ja öljyttyä tammilattiaa. Tarjoamamme tammilattioiden hinnat ovat vertaansa vailla, käänny tammilattioiden asiantuntijoidemme puoleen etsiessäsi edullista tammilattiaa.

 

Tarjoamme myös ilmaisia lattianäytteitä.

 

“Mikä on rakennettu tammilattia”

 

Monet lattia-alan yritykset olettavat, että kaikki tietävät mitä rakennettu lattia tarkoittaa. Ohessa selitämme asian niin yksinkertaisesti kuin mahdollista:

 

Rakennettu tammi on metodi, jolla rakennetaan lattialaatta, joka koostuu massiivitammiviilusta joka on liimattu vanerin pohjaan antamaan lattialle kestävyyttä sekä vastustamaan laajenemista ja kutistumista. Vain käyttämällä korkealaatuista marine grade koivuvaneria perusteena pystymme tarjoamaan tuotteen, jonka asiakkaamme pystyvät asentamaan lattialämmitysjärjestelmän päälle olematta huolissaan lattian liiallisesta liikkeestä. Koivuvaneri antaa voiman ja vakauden vastustaa laajenemista ja supistumista ja sitä voidaan verrata uuden kodin perusteiden rakentamiseen.

 

Tivoli Wood on hyvin tunnettu siitä, että tarjoamme ilmaisia tammilattianäytteitä sekä ilmaisen toimituksen tammilattia-tilauksen tehneille asiakkaillemme.


Ota meihin yhteyttä keskustellaksesi tammilattiasi vaatimuksista joko puhelimitse 0800 881 5373 tai sähköpostitse