TREGULV / EIKEGULV / Eikegulv

Eikegulv


Nature Select Grade Oak Flooring With Natural Oil

 

Eik Røkt

Ubehandlet

  

 

Eik Character

Ubehandlet

 

 

Eik Nature

Ubehandlet

 

 

Eik Hvit Olje

Pre-oljet

 

 

Eik Natural Curves

 

 

 

Eik Fiskebein

 

 

 

Eik Natural Olje

Pre-oljet

 

 

Oak Brun

Pre-oljet

 

 

Eik sølvgrå olje

Pre-oljet

 

 

Eik børstet

 

 

 

Eik Basalt Olje

Pre-oljet

 

 

Eik Wenge Oljet

Pre-oljet

 

 

Eik Distressed

 

 

 

Eik Lava Olje

Pre-oljet

 

 

 

 

Eikegulv


Tivoli Woods gulv er alle hentet fra bærekraftig forvaltede skoger i EU. Vi tilbyr våre gulv både i en karakter-sortering som gir et mer rustikt preg med kvist, og også i en Nature-Select-sortering som kun viser små kvister. Eik av Select-sortering uten kvist er tilgjengelig for bestilling.

 

Alle våre eikegulvbord har not og fjær på alle fire sider, med mikrofas langs langsiden av hvert bord. Vi tilbyr bredder fra 140 mm til 300 mm med lengder opp til 2900 mm. Våre kunder er særlig begeistret for de lange lengdene vi tilbyr, både av estetiske grunner og fordi de er enkle å installere.


Hva er "ingeniørutformet eikegulv".


Mange gulvprodusenter går ganske enkelt ut fra at alle vet hva "ingeniørutformede" gulv er. La oss forklare det så enkelt som vi kan:


Ingeniørutformet eik er en metode for å konstruere et gulvbord som består av en finér av massiv eik limet på et underlag av kryssfinér for å gi gulvet stabilitet og motstandsdyktighet mot ekspansjon og krymping. Kun ved å benytte høyeste marine sortering av bjørkekryssfinér som underlag er vi i stand til å tilby et produkt som våre kunder kan legge over gulvvarmesystemer uten bekymring for for store bevegelser i gulvet. Kryssfinéren av bjørk gir styrken og stabiliteten til å motstå utvidelse og sammentrekning, og kan sammenlignes med grunnmuren for et nytt hus.


Som en del av servicen som Tivoli Wood er kjent for tilbyr vi våre kunder gratis prøver på eikegulv og gratis levering av eikegulv.


Kontakt oss i dag og diskuter dine krav til tregulv ved å ringe +44 (0)800 881 5373 eller sende oss en e-post på