TRÄGOLV / EKGOLV / Ekgolv

Ekgolv


Nature Select Grade Oak Flooring With Natural Oil

 

Ek Smoked

Obehandlad

  

 

Ek Character

Obehandlad

 

 

Ek Nature-Select

Obehandlad

 

 

Ek Vit Olja

Olja

 

 

Ek Natural Curves

 

 

 

Ek Herringbone

 

 

 

Ek Natural Oil

Olja

 

 

Ek Brun

Olja

 

 

Ek silvergrå olja

Olja

 

 

Ek Rökt

 

 

 

Ek Basalt Oil

Olja

 

 

Ek Wenge Olja

Olja

 

 

Ek Distressed

 

 

 

Ek Lava Olja

Olja

 

 

 

 

 

Ekgolv

 

Alla Tivoli Woods golv kommer från hållbara odlingar inom EU. Vi erbjuder våra golv i både en ”character grade” som har en mer rustik karaktär med kvist och också en ”nature-select grade” som bara har små kvistar. Ek i ”select grade” utan kvist finns att få på beställning.

 

Alla våra ekgolvsplank har not och fjäder på alla fyra sidor med en microfasad kant längs långsidan på varje bräda. Vi erbjuder bredder från 140 mm upp till 300 mm och planklängder upp till 2900 mm. Våra kunder är speciellt förtjusta i de långa längderna som vi erbjuder av både estetiska skäl och också för att de är lätta att installera.

 

Vårt sortiment av breda ekgolvsprodukter består bland annat av: grå ek, naturell ek, oljad ek, obehandlad ek, Premier ek, ekgolv med fiskbensmönster, rustik ek. Tveka inte att ta en titt på våra gallerier för att få inspiration om ek i kök, olika ekplank, ekpaneler och naturligtvis också naturella ekgolv och oljade ekgolv. Våra priser för äkta ekgolv är enastående. Vänd dig till våra experter för att få mer och detaljerad information. Vi erbjuder även gratis varuprover.

 

Vad är lamellgolv?

 

Många golvproducenter utgår ifrån att alla helt enkelt vet vad lamellgolv innebär. Låt oss så enkelt som möjligt förklara vad det innebär:

 

Lamellgolvsbrädor konstrueras på så sätt att fanér av solid ek limmas på en bas bestående av plywood. Detta ger golvet stabilitet och det motstår både expansion och krympning. Endast genom att använda marinplywood av björk av högsta kvalitet som bas kan vi erbjuda en produkt som våra kunder kan installera på golvvärmesystem utan att vara oroliga för alltför stora rörelser i golvet. Det är björkplywooden som ger styrka och stabilitet för att motstå problem med expansion och kontraktion. Detta kan jämföras med att lägga den rätta grunden för ett hus.

 

Som en del av den service för vilket Tivoli Wood är välkända, erbjuder vi gratis varuprover och fri leverans av beställningar till våra kunder.

 

Kontakta oss för att diskutera dina frågor om ekgolv genom att ringa +44 (0) 800 881 5373 eller e-posta oss på: